Geverfd haar vanaf de onderkant

https://nl.biostenix-sensi-oil.eu/

Mijn neef houdt ervan om met haar te spelen, je kunt het nog steeds aaien, kammen en je wilt. Tegelijkertijd wordt het echt geabsorbeerd, dat ik zes keer een vlecht moet aanbrengen om het geheel er perfect uit te laten zien, soms om het haar te strikken of vast te zetten met haarspelden. De meeste verlangens zijn schoolprestaties en het besef voor hen. Haar nieuwe creatie van Queen of Mischief was ook vermakelijk en ik zou graag een perfect kapsel en jurk willen. In het begin had mijn moeder een dozijn vlechten met strikken erop. Later zei deze prachtige elfjarige niet, nee, niet nog een keer. Ik zou beter in opgewonden haar kunnen wachten ... en het begon. Een halfuur van het management ook hun oefening. Ze zag er prachtig uit als een belangrijke prinses. Maar toen ze bij aristocraten was, veranderde ze snel van gedachten. Het betekent niet dat er bijna twee uur zijn verstreken sinds het begin van het leren van het spektakel. Onverwacht ... volledig het uitzicht veranderd, en in haar stijl ging het een beetje zoals "nieeee, ik hou niet van, ik herinner me niets over de koningin, wat een groot deel van haar ondergeschikten". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, gestapeld haar in losse coca huid. Omdat, natuurlijk, terwijl ze het bovenstaande creƫerde, we nu een overgang hebben in het combineren van haar haar, zodat we samen heel snel zijn gegaan. Haar moeder, aan mijn kant, was overtuigd van verschillende en enkele minuten.

Bekijk het aanbod van haarclips